Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Contact

CONTACT

Bel nu voor EEN GRATIS OFFERTE

}

24/7 SPOEDSERVICE

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Komt goed garantie

Niet tevreden? Dan lossen we het samen op.

Bel NU

030 308 08 83

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie met spoed komen?

Loodgieter Houten is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedklussen die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Voorbeelden van spoedklussen zijn een dringende water- of gaslekkage, of een overstromende wc.

Uiteraard zijn er meer voorbeelden van klussen die met spoed opgelost moeten worden. Schakel gerust onze spoedservice in bij problemen waar je snel van af wil. Wij komen dan zo snel mogelijk langs om het probleem te verhelpen.

Twijfel je over een spoedklus? Bel dan gerust naar 030 308 08 83 om jouw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Welke werkzaamheden verricht de Loodgieter in Houten?

Loodgieter Houten is gespecialiseerd in het verhelpen van verschillende soorten loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan het verhelpen van verstoppingen, lekkages, en het onderhouden van cv-ketels.

Daarnaast kun je ons gerust bereiken voor verbouwingen aan de badkamer of keuken. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met het installeren, vervangen of verplaatsen van water- of gasleidingen en sanitair (kranen, wc’s, bad, douche, etc..)

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

Loodgieter Houten is werkzaam in Houten en omgeving. Het maakt onze loodgieters verder niet uit waar je precies woont, zij kunnen snel op locatie zijn!

Het maakt dus niet uit of je een loodgieter in Houten Noord, Oost, Zuid, West of Centrum zoekt, onze loodgieters staan voor je klaar en helpen je graag! Neem gerust contact op voor een afspraak via 030 308 08 83.

Kan ik zelf de verstopping in mijn afvoer oplossen?

Een simpele verstopping is soms nog zelf op te lossen maar over het algemeen ontstaan verstoppingen in de loop der tijd. Dit proces kan soms wel maanden duren. De blokkade wordt dan steeds groter en groter totdat het water er niet meer langs kan stromen.

Zo’n blokkade is erg hard en bevindt zich vaak diep in het riool. Hierdoor is het vaak lastig om dit zelf te verhelpen. Je kunt dan niet genoeg kracht uitoefenen op de blokkade om deze los te maken van de binnenwand van de afvoer.

Je kunt het dus altijd zelf proberen maar in de meeste gevallen is het verstandig om direct een ervaren ontstopper in te schakelen die de afvoer snel en vakkundig kan ontstoppen met professionele ontstoppingsmachines. Loodgieter Houten helpt je graag!

Kan ik de loodgieter meerdere klussen tegelijk laten uitvoeren?

Ja, je kunt dit het best bespreken met de loodgieter als je meerdere klussen wilt laten uitvoeren. Onze loodgieter vertelt je dan per klus wat er moet gebeuren, hoeveel tijd hiervoor nodig is, en welke tarieven hierbij gehanteerd worden.

Vervolgens kun je zelf bepalen welke klussen je wilt laten uitvoeren door onze loodgieter, dit is geheel vrijblijvend. De loodgieter start zijn werkzaamheden pas zodra je akkoord bent.

Waarom heet een loodgieter een loodgieter?

Een loodgieter hield zich vroeger voornamelijk bezig met het gieten van lood om verbindingen van leidingen dicht te maken. Tegenwoordig is het werk van een loodgieter veel complexer en bestaan de werkzaamheden uit uiteenlopende klussen zoals; het installeren, vervangen of verplaatsen van water- of gasleidingen en sanitair (kranen, wc’s, bad, douche, etc..)

Daarnaast kan je Loodgieter Houten bereiken voor het verhelpen van verstoppingen, (dak)lekkages, het reinigen van dakgoten, en cv-ketel onderhoud.

Het maakt niet uit waar je onze loodgieter voor nodig hebt, wij staan voor je klaar en helpen je graag! Neem gerust contact op via 030 308 08 83 om jouw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Kan de loodgieter ook mijn thermostaatkraan repareren?

Het maakt niet uit wat voor kraan je hebt, of het nou een binnen- of buitenkraan is, of een koudwater- of thermostaatkraan, onze loodgieters hebben veel ervaring met alle soorten kranen en helpen je graag!

Snell Service Dienstverlening B.V.
Flevolaan 60 1382 JZ Weesp (hoofdvestiging)
KvK: 78257344
BTW: NL861321005B01
030 308 08 83
contact@mrloodgieterhouten.nl

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

030 308 08 83

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Houten

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

HOUTEN